LET OP! Alleen vaste klanten van DTS kunnen via deze bestelwinkel bestellingen verrichten. Na een digitale bestelling krijgt u van ons de factuur opgestuurd. U hoeft dus niet vooruit te betalen! Wilt u klant worden bij DTS neem dan telefonisch contact met ons op.

Fijnstofmasker P3

495,00 Bruto excl. BTW

Fijnstofmasker P3 is een innovatief nieuw product die werkt middels overdruk in het masker. Hierbij kunnen geen stofdeeltjes binnendringen en bent u beschermt tegen het schadelijke fijnstof.  Uitermate geschikt voor de bouw en industrie aangezien u ruimzicht heeft en de vrijheid geniet van optimale adembescherming.  Maar ook het fijnstof in bv pluimvee stallen is dit masker een ware aanvulling in het veiligheidspakket. Geschikt voor bril en baard dragende personen.

Beschrijving

Fijnstofmasker P3 van Arbinsafety is een overdrukmasker die u beschermt overal waar fijnstof voorkomt. Het is een stofmasker die werkt doormiddel van overdruk zodat er geen fijne stof deeltjes bij u binnen kunnen komen. voor meer technische informatie over dit masker kunt u het beste informatie met ons opnemen of naar de productcategorieën van de kite gaan. Zeer geschikt voor bril en baard dragende personen.