KITE Overdrukmasker

by DTSveiligwerken on 10 april 2020 Reacties uitgeschakeld voor KITE Overdrukmasker

Het KITE Overdrukmasker is een volgelaatsmasker en is een motor-ondersteundend ademlucht-vizier waarbij de motor, batterij en filter zijn geïntegreerd in het vizier.

Kite P3 fijnstofmasker

  Dit P3 fijnstofmasker is een overdrukmasker die u beschermt overal waar fijnstof voorkomt. Dit werkt doormiddel van overdruk zodat er geen fijne stof deeltjes bij u binnen kunnen komen.  Het beschermt u ook tegen andere stoffen van buitenaf, u bent geheel beschermd en de lucht binnen in het vizier is wel  50x zuiverder dan daar buiten. Deze adembescherming levert u namelijk gefilterde lucht. Door lichte overdruk in het vizier zorgt dit voor een comfortabele en veilige bescherming van de luchtwegen. Dit P3 masker beschermt ook direct de ogen en het gezicht tegen stof en rondvliegende deeltjes.

Kite Unieke adembescherming

Het unieke van dit Kite beschermingsmasker is niet alleen dat het gefilterde lucht levert maar het mooie ervan is dat direct uw hele gezicht beschermt is, het heeft een perfecte pasvorm en is daarom ook perfect geschikt voor bril en baard-dragers. Dit maakt de Kite dus uitstekend als vervanging van stofmaskers. Waar u dus alleen maar het beademingsgedeelte mee beschermt.

Kite Toepassingen

Er zijn vele toepassingen waar dit fijnstofmasker voor gebruikt kan worden. Zowel voor de bouw, renovatie, houtbewerking, varkens en pluimvee en het bewerken van steen/beton.  In deze sectoren gaat het voornamelijk om kwartsstof, houtstof, poedercoatdeeltjes, vezels, mortels, lijmen, kitten en edotoxinen (resten van bacteriën). Dit zijn stoffen die één gemene deler hebben, namelijk dat ze ernstige gezondsheidsklachten kunnen veroorzaken. Het KITE volgelaatsmasker BESCHERMT!!

Gezondheidsklachten

Het inademen van stof kan leiden tot gezondheidsklachten. Wat begint met onschuldig lijkende klachten als prikkeling van de luchtwegen, niezen en hoesten, kan overgaan in ernstiger en chronische klachten als bronchitis, benauwdheid, astma of een verminderde longcapaciteit. Maar ook kans op sneller stollen van het bloed, vernauwing van bloedvaten en verhoging van de bloeddruk. Dit wilt u voorkomen, dus bescherm u zelf goed met adembescherming.

KITE set

Deze set wordt geheel compleet geleverd in een opbergtas inclusief oplader, filter, zweetbandjes, wegwerpkapje, spatruitje en een luchtstroommeter. U kunt de onderdelen van de Fijnstofmasker ook apart vervangen indien dit nodig is.

Bescherm uzelf goed tegen stoffen van buitenaf, dat uw luchtwegen zuiver mogen blijven.

DTSveiligwerkenKITE Overdrukmasker