LET OP! Alleen vaste klanten van DTS kunnen via deze bestelwinkel bestellingen verrichten. Na een digitale bestelling krijgt u van ons de bestelling inclusief de factuur opgestuurd. U hoeft dus niet vooruit te betalen! Wilt u klant worden bij DTS neem dan telefonisch contact met ons op.

Elipse halfmasker P3

23,00 Bruto excl. BTW

Elipse dubbelfilter halfmasker P3Ā stof. Sluit goed aan op het gezicht voor optimale adembescherming. Hypo-allergeen, compact, lichtgewicht.

Uitverkocht

Beschrijving

Elipse halfmasker p3

Het Elipse halfmasker p3 is een uniek stofmasker. Deze heeft een perfecte pasvorm op het gelaat voor optimale adembescherming. Ook voor bril dragers werkt deze uitstekend.

Doormiddel van de P3 filterset heeft het een uitstekende bescherming tegen stof (denk aan hout zagerij – fijnstof) , kwartsstof en lasrook. Het masker is hypoallergeen en licht in gewicht.

Het dragen van een stofmaskertje van stof werkt meestal onvoldoende en het stof lekt daar langs zodat het alsnog wordt ingeademd. Veel professionelere stofmaskers (met filters aan de zijkant) zijn zwaar, worden als lomp ervaren en geven een grote ademweerstand waardoor de gebruiker het gevoel heeft onvoldoende lucht binnen te krijgen. De Elipse sluit heel mooi het gelaat af waardoor daar geen sprake van is.

Zie de Video, hoe handig dit stofmasker in gebruik is en hoe snel je de filters vervangt. Dit is een exclusief product van DTS Veilig Werken.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HsWRHNCf3ps