LET OP! Alleen vaste klanten van DTS kunnen via deze bestelwinkel bestellingen verrichten. Na een digitale bestelling krijgt u van ons de bestelling inclusief de factuur opgestuurd. U hoeft dus niet vooruit te betalen! Wilt u klant worden bij DTS neem dan telefonisch contact met ons op.

Fijnstofmasker P3

545,00 Bruto excl. BTW

Kite Fijnstofmasker  is een innovatief nieuw product die werkt middels overdruk in het masker. Hierbij kunnen geen stofdeeltjes binnendringen en bent u beschermt tegen het schadelijke fijnstof.  Uitermate geschikt voor de bouw en industrie aangezien u ruimzicht heeft en de vrijheid geniet van optimale adembescherming.  Maar ook het fijnstof in bv pluimvee stallen is dit masker een ware aanvulling in het veiligheidspakket. Geschikt voor bril en baard dragende personen.

Beschrijving

Uniek beschermingsmasker tegen fijnstof.

Fijnstofmasker P3 is een overdrukmasker die uitermate geschikt is tegen het gevaarlijk fijnstof in de bouw, pluimvee en industriesector.

 

Dit P3 fijnstofmasker is een overdrukmasker die u beschermt overal waar fijnstof voorkomt. Het is een stofmasker die werkt doormiddel van overdruk zodat er geen fijne stof deeltjes bij u binnen kunnen komen. Dit fijnstofmasker is een motor-ondersteunend ademlucht-vizier waarbij de motor, batterij en filter zijn geïntegreerd in het vizier. Er is dus geen unit op de rug nodig.

Deze adembescherming levert gefilterde lucht. Door lichte overdruk in het vizier zorgt dit voor een comfortabele en veilige bescherming van de luchtwegen. Beschermt ook direct de ogen en het gezicht tegen stof en rondvliegende deeltjes.

Het unieke van dit fijnstofmasker is dat het een perfecte pasvorm heeft voor het gezicht en is daarmee uitermate geschikt voor bril- en baarddragers.

Er zijn vele toepassingen waar dit fijnstofmasker gedragen kan worden. Zowel voor de bouw, renovatie, houtbewerking, varkens en pluimvee en het bewerken van steen/beton.

Voor meer informatie over dit fijnstofmasker kunt u contact opnemen met onze technische dienst. U kunt ook op locatie (na afspraak) zelf ervaren hoe dit fijnstofmasker werkt en hoe comfort de draagbaarheid is op uw hoofd.

Deze set wordt geheel compleet geleverd in een opbergtas inclusief oplader, filter, zweetbandjes, wegwerpkapje, spatruitje en een luchtstroommeter.

U kunt de onderdelen van dit Fijnstofmasker ook apart vervangen indien dit nodig is.