LET OP! Alleen vaste klanten van DTS kunnen via deze bestelwinkel bestellingen verrichten. Na een digitale bestelling krijgt u van ons de bestelling inclusief de factuur opgestuurd. U hoeft dus niet vooruit te betalen! Wilt u klant worden bij DTS neem dan telefonisch contact met ons op.

Mag Air 1000 kit

451,00 Bruto excl. BTW

Mag Air 1000 kit bestaat uit een set adembescherming middels aanblaasunit voor stoffige omgeving P3 en of lasrook in combinatie met de Flip up masker/gelaatscherm die u aan kunt sluiten aan de unit middels een slang. U creëert hierdoor een overdruk in het masker en dat  geeft u de vrijheid en bescherming die noodzakelijk is bij stoffige werkomgevingen, ook Compatibel met een groot aantal andere luchtkappen en helmen.Toepasbaar in de meeste werkomgevingen.

Beschrijving

Mag Air 1000 plus aanblaasunit munten uit in kwaliteit en eenvoud. Lichtgewicht  1,2 kg compact aanblaassysteem met hoorbare waarschuwing signalen bij lage batterijspanning en verstopt filter. Aansluiten aan het masker en klaar voor gebruik.
Aanblaas capaciteit 185 liters/min.
Accu capaciteit  8 uur.
mag Air kit bestaat uit aanblaasunit magnum 1000, batterij, oplader, slang en het lichtgewicht flip up masker/gelaatscherm.
Nieuwe filters en voorfilters los leverbaar.