LET OP! Alleen vaste klanten van DTS kunnen via deze bestelwinkel bestellingen verrichten. Na een digitale bestelling krijgt u van ons de bestelling inclusief de factuur opgestuurd. U hoeft dus niet vooruit te betalen! Wilt u klant worden bij DTS neem dan telefonisch contact met ons op.

Persoonlijke Oogdouche Eyemaster

633,00 Bruto excl. BTW

Eyemaster persoonlijke oogdouche. Deze oogdouche besproeit beide ogen tegelijk. De Eyemaster is zodanig uitgevoerd dat hij een zeer lange levensduur heeft.

Artikelnummer: Eyemaster oogdouche Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Eyemaster is een persoonlijke oogdouche met een geheel nieuwe manier van effectief oogspoelen. Het is een uniek product, dat met 1 liter steriele saline vloeistof 15 minuten spoeltijd geeft.

Als de Eyemaster op 20-30 cm wordt gehouden worden beide ogen besproeid. Deze lichtgewicht aluminium nood-oogdouche wordt met een gaspatroon onder druk gebracht. Het systeem heeft een spruitstuk dat de vloeistof vernevelt en daardoor een uiterst effectieve oogspoeling geeft. Met een wandhouder kan de Eyemaster aan de muur worden bevestigd. Na gebruikt te zijn, of na het verstrijken van de vervaldatum, dient de Eyemaster hervuld te worden.